• 39
    8 milyon küsür tl ciro, 3 milyon küsür tl de kar elde edilmiştir. atıl kalan stokların satılması hem depolama masraflarından hem de geçmişte oluşan maliyetlerden kurtulmamız adına da önemlidir. şu an elde edilen 3 milyon küsür tl kar gelecekte doğacak maliyetleri de hesaba kattığımızda güzel bir tutardır. ayrıca başkanımızın açıklamasına göre yakın zamanda satılan localardan yaklaşık 9 milyon tl gelir elde edilmiş. yani toplamda düz hesap 17 milyon tl sıcak para girişi sadece taraftar sayesinde olmuştur. bu taraftarın bazısı zengindir loca almış ya da yüksek tutarlı gsstore alış verişi yapmıştır, kimisi de 5 tl dahi olsa katkıda bulunup bu yığının oluşmasını sağlamıştır. 17 milyon tl'nin euro karşılığı yaklaşık 3,6 milyon euro ediyor. bir oyuncumuzun maaşını ya da dany ve chedjou'ya olan borcun 3,6 katını ya da sgk borçlarımızın bir kısmını ya da erkek basketbol şubemize gelen transfer yasağına neden olan meblağların çok çok fazlasını taraftar kulübe getirip koymuştur. bunu okuyunca bazılarımız yahu biz de sağlam enayiyiz diyebilir. ama ben bu durumdan gurur duyan taraftayım. kulübüme elimden geldiğince bir çok galatasaraylıyla birlikte destek oldum. zor gününde yanında durdum. sürekli ağzımıza pelesenk olan biz bir aileyiz lafını birebir yaşadım, hissettim. eminim bu harekete katkıda bulunan tüm galatasaraylılar da hissetmiştir.

    bu olayın en büyük iki sonucu var bana göre. ilki taraftarı arkasına alan ve doğruları söyleyen her yönetim galatasaraylılardan maddi manevi desteği sonuna kadar görür. yeter ki dürüst olsunlar ve kulübün menfaatlerini her şeyin önünde tutsunlar. ikincisi ise taraftarımızın her zaman cefaya hazır olduğunu göstermesidir. cefanın sadece karda kışta takımının yanında olmak olmadığını, yeri gelince yol parasını, sigara parasını, çoluğunun çocuğunun rızkını gücü yettiğince getirip kulübe vermesidir. açıkçası dün mustafa cengiz'in açıklarından* sonra kulübün tahmin ettiğimizden de kötü bir durumda olduğunu gördüm. ancak hem yönetime güvenmem hem de taraftara inanmam nedenleriyle bu zor zamanları da hem maddi hem de sportif olarak atlatacağımıza inanıyorum.

    son olarak bir kez daha bana iyi ki galatasaraylıyım dedirten her bir taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. son 1 ayda kulüpteki olaylara gösterilen tepki ve destek gerçekten göz yaşartıcı seviyede. sağ olun, var olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın