• 27
    son 2 sezonda takımımızın 26 kez gerçekleştirdiği eylem.

    beşiktaş: 2
    başakşehir: 8
    fenerbahçe: 9
    galatasaray: 26 !!!

    böylesine rezil bir duruma nasıl radikal önlemler alınamaz, aklım almıyor!

    radikal eylemleri bir bir sıralayamıyor mu teknik heyetimiz? benim sade bir vatandaş olarak aklıma çok basit bir kaç eylem geliyor.

    - kaleci kararlı olacak. ya ölümüne çıkıp topu yumruklayıp 2-3 kişiyi pert edecek ya da adam gibi kalesinde duracak. kararsızlığı kesecek.
    - kısa boylu bekler ön ve/veya arka direği tutacak.
    - stoper, ön libero, forvet, takımda uzun kim varsa rakip uzunlarla adam adama eşleşecek, nefes aldırmayacak. gelen topa kafa vuramıyorsan da eşleştiğin rakibi nizami şarj ile bozacaksın. rahat kafa vuramayacak.

    sadece son maddeyi yani en basit olanı yapmadığımız için son iki maçta (kupada konya, ligde sivas deplasmanları) 2 saçma gol yedik. konya deplasmanında koray günter, jahoviç ile zıpladı ama temas yapmadı. jahoviç zor durumda kafa vurmasına rağmen etkili vurdu. koray biraz havada nizami temas uygulasa jahoviç topu tribünlere yollardı. 4 şubat 2018 sivas deplasmanında ise ön direkte sıçrayan n'dinga'ya yine gerekli şarj uygulanmadı.

    oyuncu bunu yapmıyor, yapamıyorsa anlatacaksınız hocam. icabında güzellikle, icabında kafasına vura vura. (bkz: fatih terim adam eder)

    böylesine kronik bir sorunu ben naçizane aklıma gelen ilk önlemlerle böyle çözerdim. eminim teknik heyetin daha teknik, akılcı ve disiplinli uygulamaları vardır. o halde neden hala saçma sapan goller yiyorız???
App Store'dan indirin Google Play'den alın