• 11380
    http://gss.gs/zc8.jpg
    harry kewell the wizard of oz tarafından "önceki entrylere cevap niteliğinde" olduğu için silindiği görülüyor. mesajlarıma başlarda cevap verdiği için teşekkür ederim ama son mesajımı yanıtsız bırakmıştır. bu yoğunlukta bana yazamama ihtimali yüksek ama silinen entrylerimin nedeni genellikle bir mantığa oturmadığı için bu yazıyı yazma gereği gördüm.

    entryim bir cümleden oluşmakta ve sadece tanım içermektedir. moderatör nedeni için bana bunu attı: "herhangi bir başlığa girilen bir entry’den sonra o entry’e benzer kalıp şeklinde girilen entry’ler bu sebeple silinir." (bkz: evlilik/#2341317) bu entrye bakarak silinildiğini düşünüyorum ama attığı yazı silme nedeniyle uyuşmuyor. ayrıca tanım dediğiniz şey zaten belli bir kalıpta yazılır anlamadığım nokta bu.

    galatasaray sözlük kurallarında önceki entrylere cevap bölümünde şu iki başlık dikkat çekmekte benim için:
    b) herhangi bir entry'nin bu sebeple silinebilmesi için önceki entry'ye ya da entrylere doğrudan cevap niteliğinde olması gerekir.
    c) tek başına okunduğunda kendi içinde bir anlam ifade eden entry’ler dolaylı olarak kendisinden önceki entry’i ya da entry’lere cevap niteliğinde olsa da bu sebeple silinmezler.

    sözlük kuralları çok açık ama entrylerin silinme nedenleri pek uyuşmuyor. bu sorunla sürekli karşılaştığımı düşündüğüm için böyle bir yazı yazmak istedim. yoksa entry sözlük için çokta gerekli ve mühim bir entry değil bu çok açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın