• 399
    benim için cidden hayal kırıklığı oldu bu maç. sebebi yalnızca böylesine kritik bir haftada kaybettiğimiz 3 puan falan değil. sebebi fatih hocamızın takımı çok ama çok kötü yönetmesidir.* yani ilk on biri ayrı, oyuncu değişiklikleri ayrı hepsinde bi sorun vardı. tamam hoca daha iyi bilir, oyuncularla antrenmana çıkan, bu işin taktik teknik vs işlerinden anlayan kendisidir ama, yani ne bileyim sanki daha doğru hamleler yapılabilirdi.

    bir kere böyle bir deplasmana donk ile başlamak tam sıkıntı. selçuk leş de olsa, ligi bilen tecrübeli bir isim. sayısız anadolu deplasmanına gitmiş, şampiyonluklar yaşamış. koy abi ilk on bire. eğer kötü giderse donku sürersin sahaya. diğer bir konu belhanda. abi yasinden ne kadar kötü olabilir, hadi ilk on bire almadın yasini denemek için. ona hak veririm. e kardeşim ikinci yarı kesinlikle yasinin çıkması lazımdı. yasin ve donk kesin ama kesin çıkması gereken isimlerdi ikisi de çıkmadı.

    serdar denayer seçimine girmeyeceğim, zira hangisi daha etkili olurdu bilemeyiz. denayer son maçlarda gayet iyi, penaltıya* sebebiyet verdi diye de öldürmemek lazım. ama onun dışında tüm hamleler kötüydü. selçuk on bir başlamadı, hadi ikinci yarı al donkun yerine. niçin tolgayı çıkarıyorsun yahu?

    ya neyse çok uzatmayacağım maç evet zordu, her anadolu kulübü gibi sivas da bize karşı aslan kesildi final maçı gibi oynadı. ancak bizim de bariz hatalarımız var bunlardan ders çıkarmak lazım. gomis pek pozisyon bulmadığı için eleştirilmiş epey, ancak takım genel olarak orta saha üstünlüğünü kaybedip maçın başında gol yiyince adamın yapacağı pek bir şey yok maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın