• 35
    pats'a maçı savunması kaybettirdi. resmen eagles oyuncularına refakat ettiler. sanırsın selçuk'la donk. kaç kere yakaladıkları adamı ellerinden kaçırdılar... böyle böyle geldi touchdown'lar. hiç ama hiç savunamadılar. savunamadıkça yoruldular. eagles karşısında savunma görmediği için yıpranmadı bile...

    ancak maça çıkarken daha eagles oyuncularının suratlarından motivasyonlarının yüksek olduğu görünüyordu.

    tom brady'de de inanılmaz bir gerginlik vardı. gerçi oyununa pek yansıdı diyemeyiz ama gerginlik belli ki takımın durumundanmış.

    bir de şu gostkowski'nin kaçırdığı field goal var. kader de biraz eagles'ı istedi. zira moraller bozuldu. tabi gostkowski kaçırdı demek haksızlık olur, topu beceriksizlik mi dersin, talih mi dersin bir türlü vuruş pozisyonunda sabitleyemediler.

    son olarak madem tom brady'nin eline güveniyorsun, güveneceksin. 1. ve 2. çeyrekte touchdown çizgisine kadar gelip de 2 punt denedikleri top var. neden onlarda koşu oyunu tercih etti pats anlamadım. bence pas oyunu tercih etseler 3 puanla döndükleri o 2 toptan 12 veya 14 puanla dönebilirlerdi. bu da herşeyi değiştirirdi.

    eagles maça müthiş formda gelmişti. ayrıca nick foles carson wentz'e tekrar formayı vermeyebilir. müthiş bir seri çıkardı. gerçekten etkileyiciydi. belki de bu sakatlık yine superbowl'u getiren kaderin eseriydi.

    maçta eagles'ın 2 touchdown'ı epey tartışıldı. spiker mi haklıydı hakemler mi bilemiyorum. o kadar öğrenemedim bu boku.

    youtube'a falan düşüyor bu superbowl maçları. hele bir düşsün. tekrarını izleyelim. zaten son çeyreği yarı uyuyarak geçirdim. bu amerikan futbolunu profesörü edasıyla yorumluyorum da... bilgim minnina'nın katkılarından ibaret. kafanızdaki bilgilerle bu entry çelişiyorsa bilin ki kafanızdaki doğrudur :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın