• 398
    uzun zamandır bu kadar üzüldüğüm bir maç olmamıştı. öncelikle bunu söyleyeyim.

    hoca muhtemelen oyuncularına kazanmak için çıkıyoruz mesajı vermek adına orta sahayı üçlemedi. donk tercihini de kısmen anlayabiliyorum.

    savunma önüne donk'u atıp merkezi de tolga belhanda ile oluştursa bu maçı kesinlikle galibiyet ile tamamlardık. feghouli zaten maç boyunca kendini sağa atarak oynadı. bunun yerine direkt sağda feghouli solda rodriguez çok daha dengeli bir oyun oynamamızı sağlardı. maçın hiç bir bölümünde sivas bize baskı kuramadı neredeyse. biz ise orta sahadaki organizasyon eksikliğinden dolayı ayağımızdaki her topu acemice ileriye ya da kanatlara yolladık uzun paslar ile. orta sahamızda yaratıcı bir organizasyon olmayınca feghouli'nin merkezde ya da serbest rolde oynamasının da bir önemi kalmadı.

    bireysel performans olarak beni hayal kırıklığına uğratan isim marino oldu. tolga ve yasin'in inişli çıkışlı grafiklerine zaten hepimiz alıştık. hakkında pozitif anlamda bir şey söylenebilecek tek isim denayer oldu. bu konsantrasyonunu sürdürürse faydalı olmaya devam eder.

    çok ama çok büyük bir fırsatı elimizden kaçırdık, yine de telafi etmek için şansımız var hala. ben takıma ve hocamıza güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın