• 11378
    neden enseyi karartanların bu denli yüksek olduğunu anlamadığım galatasaray bilgi kaynağımız.

    arkadaşlar, 14 hafta var. 14 hafta maksimum 42 puan demek. kimse 14'te 14 beklemesin doğal olarak, bu dediğim ona bir gönderme, ileriye yönelik bir tahmin değil.

    14 hafta. 7 içeride 7 dışarıda desek, içeride full yapsak 21 puan. dışarıda 7'de 4 yapsak 12 de oradan ekle, kalan 3'e de birer beraberlik yazsan 3 de oradan, ne etti 36. imkansız mı sizce?

    36 puan şu andaki tabloda bizi her halükarda şampiyon yapar. sezonun ilk yarısında beşiktaş maçından sonra şampiyonluk barajının 80 puandan geçeceğini düşünmüştüm. ancak herkes, her takım bizim gibi puan kaybediyor - kaybedecek. üstümüzdeki tek takımla da arkadan yetişmeye çalışan takımların 1'i hariç diğerleriyle de içeride oynayacağız nedir bu karamsarlık?

    yahu bu takımın başındaki teknik direktör bu ülkede profesyonel lig kurulduğundan beridir en başarılı teknik adam değil mi? bu adam engin baytar'dan emre çolak'tan performans alan adam değil mi? neyin karamsarlığındasınız be kardeşim bana da anlatın da ben de karamsar olayım bari!

    ben de sinirlendim dün akşam 4 şubat 2018 sivasspor galatasaray maçında, amenna. ben de "yahu hoca donk dururken tolga çıkar mı?" dedim, ben de "hoca bu yasin'i neden kesmiyorsun artık al şu belhanda'yı" diye televizyona bağırdım, isyan ettim. galatasaray ulan bu. kaybettiğinde bir sonraki maçı kazanana kadar hepimizin canından can gidiyor mutsuzluktan tamam, ama maç oynanırken veya bittikten sonra gelip de buraya sağa sola öfke kusmanın, sayıp sövmenin kime ne faydası var?

    biraz daha pozitif bakmak gerekir. daha 14 tane savaşımız var. sonunda da zafer bizim olacak. inan edin yeter!
App Store'dan indirin Google Play'den alın