resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 384
    eksileri de var artıları da....
    göreve başlayalı 5 iş günü oldu o kadar parayı bulmak kolay değil, 15-20 günce yönetim oluşturmak kolay değil demesi en büyük eksiği. sen galatasaray'ın yönetimine talipsen a'dan z'ye herşeyini bilmen lazım. senin mazeretin olamaz.
    ben kendisiyle bu dönen dolapların hepsinden haberimiz olacak diyordum ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım. ortada dedikodu olarak bir ton laf dönüyor ama kimse adam akıllı çıkıp , " eski yönetim şunları şunları şunları yapmış" demedi, diyemedi. ünal aysal'ın netliğini hatırlayın. herkesin anlayacağı kelimelerde konuşurdu. mustafa bey ve yönetiminden şimdiye kadar bu netliği göremedik, sanki beklentiyi de bu konuda yüksek tutmamak lazımmış gibi tavıralara bakılırsa. başkan bey biraz gizemli takılıyor.
    yönetiminde çok ciddi profosyonellerin olması ve bu işi yaparak bir yerlere gelmiş ve profosyonel mesleğinden para kazanmış insanlarla çalışması en büyük artısı. ha bu adamların lafı ne kadar muteber olur, ne ölçüde laflarını dinler bilemiyorum ama nejat böke mesela finans dünyasında baya etkin biri.
    başkanın sorumluluğu yüksek, yükü ağır, yardım eden adamı yok. galatasaray için kavga edebilecek durumu var mı onu da zamanla göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın