• 381
    belki de şampiyonluğun geleceği maç olacaktı.ama ne hikmetse sahadakilerin bir çoğu maçı hiç sallamadı. leş gibi oynadık, maçı almak için hiçbir şey yapmadı sahadakiler. birkaç iyi oyuncu vardı belki ama hepsi o kadar. fakat bu demek değil ki sivasspor denen futbol katilleri çok iyi oynadı.
    alex denen yan hakem bozuntusu neresinden uydurduğu belli olmayan bir penaltı çıkardı şapkasından. hadi belki faul çalabilirsin omuz omuza mücadele ama müdahale ceza sahası dışında, süperman görse utanırdı ben niye bu kadar uzağa uçamıyorum diye. ona keza 70 ila 77 dk lar arası 2 tane korner kullanamadı sivaslılar ve fırat efendi sarı kart çıkaramadı. gitti bu duruma itiraz eden kaptanımız muslera'ya sarı verdi. sivaslılar(futbolcu demeye,yazmaya dilim, elim varmıyor) yanlarından geçen adamın rüzgarından yıkılıp dakikalarca yerde yuvarlandılar. bu küçük şikecilerin yeri ptt ligi bile olmamalı. futbol bu kadar çirkinleştirilmemeli.
    yukarıda yazdıklarımı bir kenara bırakırsak bizim takımdan kimsenin kazanmak için çıkmadığı bir maç oldu. en karlı haftamız en rezil haftamız oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın