• 370
    galibiyet dışında ha berabere kalmışız ha kaybetmişiz çok anlamı yoktu biz 75 dk uyuyarak geçirdik, dong ve tolga gibi yapabilecekleri sınırlı adamlarla oynayıp feghuli'ye yapamayacağı bir görev vermek gibi sert olacağı düşünülen bir deplasman için teoride denenebilir bir dizilişin maç başladıktan 20 dk sonra yanlış olduğu ortaya çıktı. kazansak çok şey kazanacaktık, kaybettik.

    bu takım sene başından beri coşkulu oyununu ndiaye, reges ve belhanda ile oynadı bunların üçü de sahada olmayınca deli dana gibi oradan oraya koşmak dışında mantıklı iş yapan mariano, feghuli ve rodriguez kalıyor hele ki feg'e yapamayacağı işler vermenin alemi yok bu maç bunu daha net gösterdi.

    yapılan değişiklikler takımı normale döndürdü sivas'ın oyundan düşmesinin de etkisiyle 70'den sonra hucum hattımızda ki oyuncular biraz daha düzgün vursalar bırak beraberliği maçı kazanabilirdik.

    muslera cezalı, daneyer muhtemelen kas yırtığı var 3 haftadan önce dönemez ama haftaya muslera yerine kova eray'ı kalede görürsem cidden çok büyük hayal kırıklığı olacak... yazık oldu çok yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın