resim
Barış Özbek
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 271
    gördüğü kırmızı karttan sonra kendi resmi sitesinden cevap vermiştir.acıklamayı okuduktan sonra bende ona sevgili dosttum inşallah ders almışsındır diyorum...

    --- alinti ---
    sevgili dostlarım ,

    türkiye`ye geleli 2,5 sene oldu ama hala anlayamadığım birçok şey var burada. mesela diyarbakır`da gördüğüm kırmızı kart için benden daha fazla üzülen bir kişi daha var mıdır? cevabı çok basit, elbette ki hayır! peki böyle bir kartla oyundan atılan ilk futbolcu ben miyim? onun cevabı da aynı ölçüde basit , hayır!

    o kart benim futbola başladığım yaştan beri gördüğüm ilk kırmızı kart. hatalı mıyım? evet... böyle kritik bir maçta arkadaşlarımı sahada 1 kişi eksik bırakmanın yanlış olduğunu biliyorum ve insanların bu konuda eleştirileri yapmasını da doğal karşılıyorum.

    eleştirileri kabul ediyorum ama hakaretleri değil. çünkü refleksle yaptığım bir hamleyle gördüğüm kartın kişiliğimle, terbiyemle ilgisini anlayamıyorum. bu hakaretleri edenlerin amaçlarını da çözemiyorum.

    beni tanımayan, hayatımda bir kere bile görmediğim insanlar karakterim hakkında nasıl yorum yapabilir? toplum önünde konuşanlar söylediklerine, kullandıkları kelimelere dikkat etmeli, ona göre konuşmalılar. çünkü onlar insanları yönlendirmek, onlara örnek olmak gibi önemli bir sorumluluğu taşıyorlar. hayatım boyunca kimseye hakaret etmedim, küçük düşürecek kelimeler sarf etmedim. aynı duyarlılığı televizyonlarda, gazetelerde hakkımızda yorum yapan gazeteci büyüklerimizden de bekliyorum. aksi takdirde bundan sonra kişiliğime yapılacak her türlü hakaret karşısında hakkımı hukuki yollarla arayacağım.

    23 yaşındayım... hatalarım mutlaka olacak. herkesten bu hatam için özür diliyorum. ama hatalar insanlar içindir. herkes hata yapar, önemli olan hatalardan ders alabilmek. ben de bu hatamdan ders aldım.
    --- alinti ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın