resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15634
    her fırsatta ibne basın olarak addettiğimiz çöplüğün kendisi hakkında yaptığı karalama maksatlı ısmarlama haberlere kayıtsız şartsız inanılan eski futbolcumuz. hani şu dursun özbek seçimi kaybettiği anda futbolcuların alacaklarının 4 aydır ödenmediği haberini yapan ibne basından bahsediyorum.

    galatasaray kariyerinde tek bir yanlışı oldu o da bir dönem kendine iyi bakmayıp kilo almasıydı. zaten kısa bir süre içinde de kendisini toparladı. yeniçeriseverlerin iddiasının aksine hiçbir zaman kulüpte iktidar oyunları oynamadı, hocasının arkasından iş çevirmedi. prandelli zamanında zamanında ön libero bile oynadı. sahada kaldığı süre boyunca elinden geleni yaptı, hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadı. alnından damarı eksik olmadı.

    özbek brothers menajer oyunlarıyla komisyon peşinde koşup son anda cheick tiote transferinde sorun yaşayıp paldır küldür de jong transfer edildiğinde bile bu adam eleştirildi. basın çarşaf çarşaf haberler yaptı, sneijder arkadaşını transfer ettirdi diye. hiç kimse de sorgulamadı, noldu lan tiote istanbul'a kadar geldi de son anda vazgeçildi diye.

    geçen sezon* selçuk efendi savunmadan top çıkarmazken, semih'ten alıp chedjou'ya verirken bu adam forvet arkasından ön liberoya gelip savunmadan top çıkartmaya çalıştı. dolayısıyla tehlike bölgesinden uzak kaldı, haliyle az gol attı ama 17 tane asist yaptı. podolski'yle birlikte bruma'nın parlamasına çok büyük katkıda bulundu. bu sefer de vay efendim niye gol atmıyor diye eleştirildi. hatta küçük takımlara asist yapıyor diye bile eleştirildi.

    17/18 sezonu başında da kampa geç falan katılmadı, zira davet edilmedi. futbolcular sezon sonunda tatile gittiklerinde kamptan bir süre önce kendilerine kamp yeri ve tarihi resmi bir şekilde iletilir "şu tarihte şurada ol" diye. eğer futbolcu buna uymazsa kulüp oyuncunun yıllık ücretinin %10'una kadar ceza verme hakkına sahip. yani kampa geç katılmak gibi bir durum söz konusu olamaz. tabi durum yine ibne basın tarafından ısmarlama haberlere meze edildi, inananı da eksik olmadı. keşke yorum yapmadan önce sistem nasıl işliyor bir araştırsanız, okusanız.

    6 mayıs 2017 kasımpaşa galatasaray maçı sonrası soyunma odasındaki olaylarda gerçek bir galatasaray taraftarının yapması gerekeni yaptı. durduk yere ego krizine girip kendisini, bruma'yı ve podolski'yi kesip öyle ya da böyle şampiyonluk potasındaki takımı yarıştan koparan tudor'a ve dursun özbek'e posta koyduğu için gönderildi. giderken de oynanan tüm ayak oyunlarına rağmen 5 milyon euro'yu bırakıp türkiye'de bir kulübe imza atmayacağına dair sözleşmeye imzasını attı. gözleri dolu dolu uçağa bindi gitti. yerine 8 milyon euro artı bonus verip aldığımız adam kendisinin onda biri kadar oyun kuramıyorken durduk yere bu adama sallamak bence çok normal bir davranış değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın