• 93
    sezonun ciddi ciddi en önemli maçı...

    bu maçta alacağımız 3 puanla hem beşiktaş'ı, hem fenerbahçe'yi yarıştan kopartabiliriz. aynı şekilde alacağımız bir darbeyle hem moral motivasyon açısından, hem de 4 şubat 2018 konyaspor istanbul başakşehir maçı'ndan gelecek sonuca bağlı olarak puantaj olarak ciddi bir yara alabiliriz.

    maçla ilgili ilginç bi istatistik mevcut. 2005/06 sezonu hariç olmak üzere sivas deplasmanından 3 puanla döndüğümüz her seneyi şampiyonlukla taçlandırmışız. puan veya puanlar bıraktığımız senelerde ise kupaya uzanamamışız.

    sofiane feghouli ve fernando muslera sarı kart sınırındalar. bein sports'un muhtemel 11'inde eren derdiyok oynayacak deniliyor. sol bek mevkiinde de yine iasmin latovlevici başlayacak muhtemelen.

    soğuk bir deplasman, zor bir deplasman. fatih'in aslanlarına güvenim sonsuz. sahaya kim çıkarsa çıksın, terinin son damlasına kadar savaşacağından, elinden geleni ardına koymayacağından eminim. zaten öyle bir futbolcumuz varsa dahi fatih hoca kenarda elinde sopasıyla bekliyor olacaktır.

    21. şampiyonluk yolunda hanemize güzel bir futbolla 3 puanı yazdırdığımız bir maç olur inşallah. keyifli bir pazar gecesi geçirmek dileğiyle..
App Store'dan indirin Google Play'den alın