• 5392
    3 şubat 2018 chp kongresi'nde 8 seçim kaybetmiş 70 yaşındaki kemal kılıçdaroğlu'nun kazanması göstermiştir ki ülkede bünyesinde demokrasiye benzer bir yapı barındıran tek kurum galatasaray'dır.

    sırf seçmen kitlesini dizayn edebilecek yetkileri olduğu ve bunu kötüye kullanmaktan çekinmediği için tabanı tarafından istenmemesine rağmen kazandı kemal kılıçdaroğlu.

    mhp'nin meral akşener'in önünü nasıl kestiği, bu gün gördüğümüz siyasi ittifak için yargıya nasıl direktif verildiği zaten malum...

    iyi parti "şimdilik" lider partisi. henüz bir demokrasi sınavı vermediler.

    akp'den zaten bahsetmeye gerek yok.

    terörist ile ittifak yapmış hiç bir partiden bahsetmeye gerek yok. o yüzden hdp'yi de konuşmuyorum.

    fenerbahçe ve beşiktaş'ın hali ortada. biri demirören'den nasıl bir şans eseri kurtuldu belli değil. yatıp kalkıp şike soruşturmasına dua etsinler. yoksa hala tüpçünün sarı dişleri arasından çıkacak iki kelimeye bakıyor olacaklardı. fenerbahçe ise zaten çooook zamandır aziz yıldırım'ın malı.

    oligarşik olabilir ama galatasaray hala bir demokrasi kültürünü temsil ediyor. türkiye'ye fazla lüks kaçıyor. düşünsene yetkilerini koltuğa yapışmak için kötüye kullanan bir başkan tepki oylarıyla gönderiliyor. seçenler idealist bir karar verebiliyor. antidemokratik tutumu herşeye rağmen reddedebiliyorlar. ben kupalar, galibiyetler için değil bu yüzden seviyorum galatasaray'ı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın