• 342
    son zamanlarda sözlük vasıtasıyla bir sürü yorumcu adı duydum. ben de diyorum ki ulen bu adamlar kim. osman altunterim diyorlar mesela. yorum yapmış sözlük yazarları. ulen dedim heralde terim fanboyu bir hesap filan mı ki. yok anam. bu kanalda imiş. turgay demir diyorlar, ismen hatırlayacak gibi oluyorum meğer turgay kıran ile karıştırıyormuşum derken bir bakıyorum yine burada. haldun domaç diyorlar ulan tiyatrocu değil miydi bu derken, oha o dormen terbiyesiz diyorum. yine bu kanalda çıkıyor.

    yıllardır bir yerlerde görmediğimiz gürcan bilgiç olsun, levent tüzemen olsun falan hep buradaymış. bu gürcan kazım kanat, ahmet çakar ile program yaparken görülmemiş miydi en son? levent bey de arada gs tv'ye çıkar yerliler önemli, selçuk'a niye kızılıyor anlamış değilim açıklamalarını yapar otururdu.

    sol frame bunlarla dolu olunca anladım ki bu kanal izleniyor aga. açtım baktım ben de. sabahtan akşama kadar sadece 3 büyükler, futbol, twit yorumları ile günü kapatıyorlar. gece yarılarına kadar muhabbet. levent kartop, okan koç filan gördüm. evlere şenlik kızınız var, bizim de onda gözümüz var hesabı kıvırcık salata soslu kızlarımızla bu herifler oturup tivit idi, video idi falan takılıyorlar. garip.

    ben de bu kanalı ziraat türkiye kupası maçlarını verip mavi ekrana geçiyor sanıyorum ya la...
App Store'dan indirin Google Play'den alın