resim
Cédric Pascal Régis Carrasso
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:42
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 175
    hakkında gerçekten üzücü yorumlar okuyorum.
    fatih terim'i sevmem. bunu da her yerde açık açık ifade ederim. ancak 1 şubat 2018 konyaspor galatasaray maçı kadrosu henüz transfer dönemi bitmeden belirlenmiş bir kadrodur.

    peki ne oldu bu transfer döneminde?

    mesela ekoko'yu alacaktık. alamadık.
    mesela ndiaye'yi gönderdik. orta saha futbolcusu alacaktık. alamadık
    ama bir sol bek aldık.

    işte bu noktada eğer dursun özbek'in yönetimin kucağına bıraktığı bombalar olmasaydı sanıyorum 2 veya 3 transfer yapacaktık. yani gitmesi gereken oyuncular olacaktı. bunlardan biri de carrasco'ydu. maç kadrosunda olmaması bu bakımdan son derece normal değil mi?

    şimdi sen istediğin kadar anlat fatih terim şöyle, fatih terim böyle diye. egosundan carrasco'yu oynatmıyor diye...
    fatih terim'in kusuru galatasaray taraftarının gözünün içine baka baka yıldırım demirören gibi azılı bir düşmanımızla kader ortaklığı yapmasıdır. yani ihanettir. bir de transferi kendisine bırakırsanız çuvallama ihtimali yüksektir.
    ama kadro yönetimi, teknik direktörlüğü falan gerçekten dünya standardındadır. iyi kalecinin önemini de bilir. kariyeri boyunca çalıştıklarına bakarak bunu anlayabilirsiniz.
    carrasco bu kupa maçında ve öncekilerde gitmesi muhtemel bir kaleci olduğu için oynamadı. muhtemelen bundan sonrakilerde oynayacaktır. konunun yerli sevicilikle, egoyla falan alakası olduğunu sanmıyorum.

    şimdi carrasco üzerinden fatih terim'e vurmak isteyen vurabilir. ama ben bu tarz yorumları kesin emin olmadan yapmam. bundan bir sonraki kupa maçında carrasco oynarsa yüzüm kızarır zira. ya art niyetli olduğumdan yada yeterince etraflı düşünmeyi beceremediğimden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın