• 88
    bence yedek kaleci 30 yaş üzeri, defalarca kez forma giymiş, bir derbinin 60. dakikasında oyuna girmek zorunda kalırsa ayakları titremeyecek bir isim olmalıdır. bir kaleci oynayarak gelişir. genç bir kaleci için muslera' nın arkasında 4 sene beklesin, sonra formayı o alır demek sadece hayalcilik olur, böyle bir şey çok nadir gerçekleşmiştir zaten. kalecin giderse parasını verir düzgün bir kaleci alırsın. illa genç kaleciyle oynayacaksan da ona katlanırsın. bunun bir sürü örneğini sayarım;

    casilla real kalesine ilk geçtiğinde faciaydı

    valdes ki ben kendisini beğenirdim ilk yıllarında faciaydı

    ter stegen başlığına bir bakın, neler neler denmiş ama bu sene üstelik de guardiola barcelonası kadar kusursuz bir barcelona olmamasına rağmen barcelona tarihin en düşük gol yeme ortalamasına sahip sanıyorum kendisi.

    dolayısıyla eray' ın yerine sözlükte ismi anılan genç ve yetenekli kalecilerin her birinin yedek kaleci pozisyonu için yanlış aday olarak görüyorum ben. transfer edilsinler o ayrı ama yedekte beklemek yerine bir takıma kiralansın ve oynama şartı da konulsun, maaşını biz ödeyelim. yeteri kadar iyi hale gelirse muslera sonrası direkt kaleye geçer ama yedek kaleci bana göre 200 kez maça çıkmış, tecrübeli, görmüş geçirmiş bir isim olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın