• 7
    http://bursadabirgun.com/...-yarali-2-28207.html

    adam içmiş, cebinde silahla galatasaraylılar derneğine gitmiş, içeri almamışlar o da ateş etmiş bir genci öldürmüş diğerini yaralamış. bu kadar basit öyle mi? üstelik bu olay bursa gsstore’un satış bazında birinci olduğunun ilanından hemen sonra olmuş.

    ülkemizde o kadar android yaşıyor ki, artık ne diyeceğimizi şaşırdık. adam içmiş ise, neden cebinde silah ile üyesi bile olmadığı galatasaraylılar derneğine gitmiş? yolunu mu şaşırmış yoksa?

    adamı bir araştırsınlar bakalım, taraftar gruplarıyla bir ilişkisi varmı? bu olayı planlayanların ya da planlayanın amacı korku salarak, bursa’da başka takım taraftarlarını sindirmek ya da silmek olabilir mi? bursa, konya kayseri ve izmir bu konularda çok kötü örnek olmaya başladı. istanbul’da ankara’da, izmir’de ülkenin herhangi bir ilinde ya da ilçesinde isteyen istediği takımı tutar, istediğ, takımın formasını giyer, istediği yerde gezer. buna engel olmaya kalkanları, yaptıkları eyleme ek olarak, özgürlüğü ihlal (hürriyeti tahdit) suçundan da cezalandırmak şarttır. aksi halde yarı hayvan bu yaratıkları durdurmak mümkün olamaz. iki kardeşin, baba oğulun, anne kızın farklı takımları tuttuğu (tutabildiği) ülkemizde bu barış iklimini bozanlar ülkeye ihanet etmektedirler.

    futbol bir oyundur ve insanların izleyerek streslerini attığı, eğlendiği bir gösteri sanatıdır. olayı bunun ötesine taşıyan kişileri, taraftarları ve yöneticileri kim olursa olsun lanetliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın