2007-08 Türkiye Süper Lig 2.Hafta Maçı
18:45 Bursa Atatürk Stadyumu
0 - 1
  • 12
    sayfa yenilemeyle birlikte otomatik olarak getirilen on numara entryler sayesinde başlığından haberdar olduğum maç.

    benim için bu maçı özel kılan tam evlendiğim dakikalarda oynanmış olmasından ibarettir.

    düğün esnasında bizim çocuklara skor sormaktan adeta helak olmuştum. normalde estetik yoksunu tam bir keresteden ibaret bendenizin galibiyet haberini almamla birlikte sahnede döktürmesi ne kadar garip ise; tüm konukların bu halimi düğün neşesi sanıp "nikahta keramet vardır"a yormaları da ayrı bir paradosktu tabi.

    düğün demişken hanım, ailesi ve hatta sülalesi hasta fenerbahçeli olunca günler öncesinden planlamayı yapmıştım. isteme merasiminde "bundan sonra fenerbahçeli olacaksın, ehe öehö " gibi gereksiz taahhütler almaya çalışan aile bireylerine yalandan bile olsa "tamam" diyemeyip "kesinlikle olmaz" cevabını verince ortamda kısa süreli bir şaşkınlık ve hatta kısmi gerginlik olmuştu.

    bu tarz metazorilerden hiç hoşlanmadığım için bunu küçük bir bedeli olacaktı tabi. nişanlılık döneminde hanımın doğum günümde bana hediye aldığı formayı verirken giymesini istemiştim. sağolsun kırmayıp giymişti. önceden tembihli yeğen de bu enstantaneyi çaktırmadan ölümsüzleştirmişti.

    işte bu maçın oynandığı dakikalarda klasik barkovizyon gösterisi yapılıyordu. önce benim, sonra eşimin hayatından kesitler ve en sonunda ikimizin romantik fotoları eros ramazzottti şarkısı eşliğinde dönerken ekrana bir anda ikimizin galatasaray formalı resmi geldi ve "4 sene üst üste şampiyon olduk" şarkısı yeri göğü inletmeye başladı.

    bizim taraftan kopan alkış kıyamet ile birlikte masaların üstünde tezahürata eşlik edilmesi ortamı adeta kapalı üst havasına büründürdü. hanım tarafı sus pus oturmuş olan biteni şaşkınlıkla seyrederken 3 puandan fazlasını almanın keyfini sürüyordum.

    hanım mı? artık fenerliyim diyemiyor. soranlara 5 sene voleybol takımında oynadığından "göztepeliyim" diye cevap veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın