• 22
    http://www.fenerbahce.org/....asp?ContentID=58854

    bu sponsorluk kapsamında fenerbahçe'ye yıllık 15 m euro para verecek olan şirket.

    kimse bana bunun normal bir sponsorluk olduğunu anlatamaz! bizim forma sponsorluğu için aldığımız rakam 2.4 m euro gibi bir rakamken, bjk'nin bile şampiyonlar ligi'ndeyken 10 m euro gibi rakamlarken 10 yıldır şampiyonlar ligi'ne gidemeyen, son yıllarda şampiyon olamayan, kupa alamayan, avrupa'dan elenen fener'e kimse bu paralara sponsor olmaz.

    bu tamamen uefa finansal fair play'in etrafından dolanmak için yapılmış, m.a.a.'yı tekrar fenerbahçe camiasına alma ve aziz yıldırım'ın seçim öncesi, uefa'dan bir ceza daha almaması ve ekonomik olarak rahatlaması için yapılmıştır.

    yoksa kendi resmi sitelerinden maa için demediğini bırakmayan, 12 numara gibi hesaplardan sürekli fetöcü damgası vurulan ve ihbar edilen adamı, çok tepki verdikleri, şike sürecinde tff başkanı olan ve şikeyi kabul edip fener'i avrupa'ya yollamayıp, şike için puan silme cezasını öneren ve play off'u uyduran adamı şimdi sponsor almaları mide bulandırıcı.

    gerçekten de göz göre göre inanılmaz bir iş yaptılar ve taraftarlarının büyük kısmı bu durumdan rahatsız olsa da, ses etmiyor.

    eğer benzeri bir hareket bizim camiamız içinde olsa neler neler yaşanırdı hayal edemiyorum.

    neyse efendim aklınızda olsun, başka hasteneleri tercih edin ki paranız dolaylı yoldan fenerbahçe'ye sponsorlukta kullanılmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın