resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2323
    teklif varsa hiç zaman kaybetmeden satılması gereken futbolcu.
    alındığından beri çeşitli entry'lerde maç günlerinde yazdım ama gerekçelerimi sıralayım:

    (ön bilgi: kesinlikle wes'in gidişi ile ilgili bir nefretim yoktur belhanda'ya)

    pek çok maçın içinde, takım tam rakip sahaya yerleşmek üzere iken ya da tam atağı sonlandırmak üzere kendisinden kilit pas beklenirken topu rakibe kaptırmıştır. kaptırdığı toplar kalemizde %100 tehlike olmuş hatta golle sonuçlanan olmuştur.

    çıt kırıldımdır. bu yönünün çekilir bir hal alması için başka meziyetleri olmalıdır ama varsa da biz göremedik. hagi gibi 10 dakika dinlenirsin, 20 dakika fırtına estirirsin, fişi çekersin anlarım ama böyle bir şey de yok.

    istatistiklerine bakıldığında kalması uygun gibi görülebilir ama asistleri genelde ortalarla oldu. hiç mi faydası olmadı, oldu elbet ama fiyat-performansa bakıldığında beklenen seviyenin çok altında. satılıp yerine daha düşük maliyetli bir şekilde badou'nun yokluğunu dolduracak dinamik adam almak daha mantıklı görünüyor.

    çözmesi, kilidi açması beklenen derbide fair playe aykırı saçma sapan hareketler yüzünden atılarak malum takıma karşı bizi 10 kişi bıraktı. biz o maçı 11 kişi götürsek kazanabilir, malum takımı şampiyonluk yarışında saf dışı bırakarak camialarını karıştırabilirdik. kesinlikle kırılma anıdır ve major bir hatadır.

    isyankar özelliği yok, lider değil. takım mağlupken oyuna isyan edemiyor, çünkü ruh yok, aidiyet yok.

    sonuç: satılsın, hem de hiç beklemeden.

    edit: oyuncuların maaşının 4 ay geriden ödendiği bir ortamda bu maliyetten kurtulmak zorunluluktur. daha farklı bir ifadeyle, faydası çok adamların emeğinin hakkını, bu gereksiz maaliyet yüzünden geç ödememeli kulübümüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın