resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 104
    latovlevici'nin olduğu yerde altı aylık kiralık 1 milyon euro'ya oynayacaksa gelsin başlasın dediğim sol bek oyuncusu. evet bu adam net sol bek. japonya milli takımı'nda da, inter'de de cesena'da da sol bek asıl mevki olarak tercih edildi. asıl ayağı sağ gibi görünüyor ama ilgili videolarda sol ayağı ile uzaktan çektiği şutlara, açtığı ortalara bakın derim canlı izleme imkanınız olmadıysa. yani net bir şekilde sol bek. footbal manager profilinde bile "either" statüsünde. layun gibi sağ ayaklı değil.

    "bu adam bir mariano değil": evet bir mariano değil zira bir mariano bulmak için kaç yıl harcadık ama kendisi savunmada da bir latovlevici değil. öyle ya da böyle yıllardır inter kadrosunda kaldı ve yazın olacak dünya kupası'nda oynamak ve kaptanlık yapmak gibi bir hedefi var! japonya için elemelerde 13 maçta 90 dakika bu sene interde 22 lig maçının 11'inde oynamış 9'u ilk 11 olan bir isim. evra gibi altı ay idman yapmamış 36 yaşında kulüpsüz tır çekerek hazırlanan biri değil. maç temposundan çok kopuk olmayan inter ile düzenli idmanlara çıkmış ve 31 yaşında bir oyuncu. mariano ile aynı yaşta.

    özelliklerine gelecek olursak kendisi malumunuz hızlı, pas arası iyi ve fiziğine göre ikili mücadele'den de kaçmıyor. gücünden bahsetmiyorum. bence en önemlisi savunmada güçlü bir şekilde durabilirse ve ileriye sakince hatasız bir şekilde topu kanattaki oyuncuya ya da oyun kurucuya aktarırsa ihtiyacımızı karşılamış olur diye düşünüyorum. zira latolevici'nin pas hataları bini aştı. hücum olarak zaten çok sıkıntılı bir durumda değiliz şuan takım olarak. ayrıca mariano'nun da asist katkısı bu sezon 1 gol 2 asist.

    hepsinden öte harcayabileceğimiz bir aslan payı varsa transfer için, uygun şartlarda nagatomo üstüne bir orta sahayı tercih ederim. orta saha daha büyük bir problem. omurgayı oluşturan asıl nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın