• 11329
    yokluğunda, aslında varlığının galatasaray taraftarı hariç diğer takım taraftarlarına bir kez daha ne kadar koyduğunu anladım. okuyorlar, okuyacaklar biliyorum. o yüzden şunu söylemek istiyorum; lütfen pencerelerinizi açın ve dumanlı odalarınızdan başınızı çıkartıp bir anlığına olsun beyninize temiz hava girmesini sağlayın. burası adı üstünde galatasaray sözlük. doğal olarak buradaki insanlar %100 olmamakla birlikte tamamına yakını galatasaray taraftarı. araya gizlenen üç beş yazar hariç.* yine bunun getirdiği sonuç olarak burada en çok galatasaray spor kulübünün yararına ve zararına en çok ne dokunur o konuşulur.

    galatasaray sözlük'ü taraf diye eleştiren aptal arkadaşım, burası zaten aynı tarafı tutan insanların oluşturduğu bir ortam. tarafsızlık gibi bir gayesi asla yok. bu ortam siyaha beyaz, beyaza siyah veya 2x2=5 demiyor. bu ortamın gerçeği değiştirme gibi bir amacı yok olsa da zaten somut olan şeyleri değiştirme gibi bir güce nasıl erişebilir? burada devreye ne giriyor? yorum, kanaat veya insanların kendine göre doğru ve yanlış algıları. bu platformun nesnel bir gerçekliği olmayan olayları galatasaray lehine veya aleyhine yorumlaması kadar normal olan bir şey var mı?

    galatasaray sözlük, sadece galatasaray taraftarı için değil, aslında özellikle futbol olmak üzere sporun her dalında bilgi veya anektod arayanlar için bulunmaz nimet. burada başka ortamlarda olduğu gibi ne insanları alenen provoke eden ne de alenen trollük insanları barındırmazlar. burada moderasyonun günün hemen hemen her saatinde online olması büyük önem arz ediyor. o yüzden twitter, ekşi, antu vs. yerlerde yazan arkadaşım senin gönül verdiğin takım içinde illa olumlu bir şeyler yazılıyordur ki yazılıyor da hatta bu yüzden bazı arkadaşlar fenerli ya da beşiktaşlı ilan ediliyor. kısacası bu kadar kıskançlıkla ve hasetlikle bakmayın yapın sizinde olsun. belki bizde yeri gelir oraları karıştırır bir şeyler öğreniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın