• 324
    2017-2018 sezonunda yaptıkları "erken teslim"in bence bir yaptırımı olması lazım. deplasmanlarımızdan biri olup işimize gelmesine rağmen doğrusu bu.

    yanılmıyorsam premier league'de bu durumlar için önlemler var. sporun doğasına da, ahlaki normlara göre de aykırı. bu şekilde gitmeyi göze alıyorsan bunun bir bedeli olmalı, iki sene sonra bu bedeli ödeyerek gelebiliyorsan gelmelisin. matematiksel iddian varken mücadeleyi bırakmayı, kadro dağıtmayı benim aklım almıyor.

    ha maddi durumunu belgeler, o der, şu der bir ceza veremezsin belki reelde ama verilmeli. ligin niteliği tartışılabilir, ama galibiyette 1,5 milyon tl civarı bir para alınan ligde, organizasyonu kafana göre etkileyemezsin, etkileyememelisin.

    edit: 6.nesil çaylak potuk'dan kulübün mevcut durumu ile ilgili bir mesaj geldi, bire bir buraya ekliyorum. naçizane, buna rağmen benim görüşüm aynı, bu durumu yönetebilmeli kulüpler, yaptırımı her halükarda olmalıdır.

    potuk: şuanda yazar olmadığımdan en azından sana söyleyim bilgilendirirsen sevinirim. karabük’te okuyorum elimden geldiğince maçlarına da gidiyorum. karabüksporda şuan tam manasıyla bir mali kriz var bütün topçular takımı terketti önceki başkan ferudun beyin rumen oyuncular ve menejerler ile ilgisi araştırılıyor. takım batak halde yeni yönetim seçemediler belli bir süre aday çıkmadı çıkan son adayda şehrin ileri gelen iş adamlarından destek gördü ama maddi olarak destek olmadılar, futbolcular maaaşını alamadıkları için fifaya gideceklerdi zor durdurdu yeni yönetim yani keyfi olarak alınmış bir karar değil futbolculara alacaklarına karşılık bonservislerini verdiler. çoğu futbolcusu da iyi takımlara gitti. yeni gelen oyuncular ptt seviyesinde bile kötü bir takım oldu mecburen maaş seviyesini alta düşürdüler çünkü. sonu gaziantep, orduspor gibi olmaz umarım ama yeni yönetiminin suçu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın