resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2320
    en ofsayt entrylerimden birisi kendisine ait. daha sneijdet gitmeden onun formasına çöreklendiği için sevmedim seni süt oğlan yazmıştım. ne de olsa hala takım arkadaşı olduğun birinin formasına göz koymak hoş değildi bence.

    eski bir sneijder fanı olarak da 10 numaradaki performansı sneijderin çok gerisindeydi. hatta bu yüzden sneijder gitsin diye her gün saat gece 12'yi bekleyenlere çol laf soktum yalan yok.

    şimdi ise şartlar çok farklı. ndiaye takımdan gidiyor ve göbekteki üçlü rotasyonunda elimizde fernando, tolga,selçuk, donk ve bu adam kaldı. bakmayın terim önde feghoiliyi mecburiyetten oynatıyor. yoksa onun yeri net sağ açık.

    bu durumda bu arkadaşın bu formsuz hali bile bizim için çok önemli. o da giderse orta sahada topa sahip olma oranımız iyice düşer. ölüsü bile selçuk ve donktan daha iyi performans verir. ayrıca sakatlıklar ve cezalılar olacak. oynatacak kimse yok başka.

    kesinlikle ndiaye gittiğine göre takımda kalmalı. şampiyonluk istiyorsak mutlaka bir şekilde bu arkadaşı takıma monte etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın