resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1579
    yanlış bilmiyorsam bize ilk transfer olduğunda maaşının 1m'luk kısmı menajerlere gidecek aslında diye haberler çıkmıştı. düşününce mantıksız da değil. osmanlısporda "600.000 euro" alan bir oyuncu bir anda "2.700.000 €" alıyor. akıl alır gibi değil. aynı ücreti versen zaten uçarak gelecek oyuncular bunlar.
    ulan dursun, seni yargılamak lazım yargılamak..

    diğer taraftan ndiaye'nin yaptığını da çok mantıklı bulmuyorum. şimdi tamam benim de premier lig hayalim var; teklif gelse bir dakika durmam diyorum da 4-5 ay sonra stoke city küme düşecek muhtemelen. çevresindeki takımlar da iyi ivme yakaladılar üstüne üstlük. şimdi ben stoke city'ye gitsem 4-5 ay pl'de oynayıp championship'de geçireceğim kalan günlerimi. muhtemelen küme düştüğünde serbest kalma maddesi gibi maddeler de olmayacak sözleşmesinde; her kulüp bizim gibi avare değil ki. sonra seneye ver elini championship.

    halbuki 6 ay sonra dünya kupası var, kendimi gösterme fırsatım var; grubum nispeten kolay bir grup. kendimi gösterip rahatça premier lig'e kapak atabilirim yine. üstelik stoke gibi ingilterenin dalga geçilen bir şehrinde de değil; belki brighton'a gidecek kadar şanslı olurum, belki londra'ya manchester'a falan giderim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın