• 5384
    (bkz: 20 ocak 2018 galatasaray seçimli olağanüstü genel kurulu/#2330225)

    zor günlerin şimdi başlayacağını ve üstümüze böyle gelineceğini tahmin etmemek işten bile değildi. son zamanlarda ayyuka çıkan haberlere, gelişmelere, karalamalara ben hiç şaşırmıyorum.

    kulübümüz erk sahiplerine karşı bir hamle yapmıştır, devrim niteliğinde bir değişimdir yaşadığımız, hiç de kolay olmaz böyle kabuk değişimleri, böyle mücadeleler.

    bu camia bunların altından kalkacaktır, şark kafası asırlık kültürlerin dinamiklerini öngöremeyecek kadar bağnaz ve algılayamayacak kadar eğitimsizdir.

    son seçimi unutmayalım, #yellowfriday'i unutmayalım, herkes üstümüze geliyorsa bu kulübün sevdalılarının da elleri armut toplamıyor, toplamayacak da. biz rasyonel paydalarda maksimum düzeyde kenetleneceğiz ve tüm şerefimizle, geçmişimizden gelen gücümüzle mücadele edeceğiz. yetkilendirilenlerin, hür ve akıllı adımlar atmasının takipçisi olacağız.

    ben açıkçası bu günlerde yaşadıklarımızı beklediğim (hatta daha da fazlasını ve alçakçasını bekliyordum) için olsa gerek üzüntüm bir nebze az. biz fikri, irfanı, vicdanı hür, 115 yıllık bir çınara yakışır bir biçimde gücünü kendi köklerinden alan bir galatasaray için ilk adımları attık, isterseniz polyanna deyin ben özümüze yavaş yavaş döneceğimizin sinyallerini alıyorum.

    yeter ki galatasaray, galatasaray gibi dursun, galatasaray'lılar tarafından idare edilsin, sportif başarıları ve erdemleri ile bu günlerin üstesinden gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın