• 17
    http://gss.gs/fFt.jpeg

    selçuk'un bu fotosunun üzerine sosyal medyada popüler olan söz öbeği. bu söz öbeği nasıl çıktı önce onu analiz edelim.

    bastırılmış hislerin şiddetli dışa vurumudur. özgürlük feryadıdır. sporun her alanına zerk etmiş bir siyasi baskı ve el pençe divan suretler görmekten yılmışlıktır. mesele rakı, alkol değil; her yere eli uzanmış bir baskıdan sıkılma halidir. insanların olduğu gibi davranmasını görmek bir nefes almak anlamına geliyor artık. galatasaray genel kurulunda* demokrasi zaferi görmek mutlu ediyor hala bir şeyler güzel olabilir diye.

    insanlar baskıdan, kendileri olamamaktan sıkıldı artık. bunu da yapılan her aykırı davranışı destekleyerek gösteriyorlar. su akan hortumu istediğiniz yerden kapatın. akmaya devam eden suyu durduramazsınız, bir yerden patlar. olan hortuma olur.

    aykırı davranış dedim. çünkü gerçek sporcular rekabetçi olur, beslenmeleri de dahil olmak üzere profesyonel sporculuk hayatları boyunca bir düzen içerisinde yaşamak zorundadırlar. ancak bu şekilde iyi sporcu olursunuz. belki de diyetinde içki de vardır, belki de bir kaçamaktır. çok önemli değil. mühim olan doğru sporcu olmak adına, örnek teşkil etmek adına profesyonel kariyerin boyunca işinin gerektirdiklerini yapmaktır.

    en azından baskıların yıldıramadığı insanları gördüğüm için mutlu, galatasaray kaptanının kendine bakmamasından ötürü de mutsuz bir ruh haliyle;

    yarasın kaptan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın