• 32
    teröristlere ve onların destekçilerine dün kucak açıp bugün tü kaka diyen yazar. muhteşem taklalarından ötürü kendisi kutlamak lazım. bugün askerlerimizin şehit olduğu afrin'e, 2014'te koridor açıp o teröristleri yollayan kimdi diye sorarlar adama? madem bugün savaş açacaktık o gün niye lahmacunlarla davullarla geçmelerine izin verdik sayın yazar?

    savunduğu evetçi zihniyet kendi yediği haltı temizlemek ve oy devşirmek için dün güle oynaya yolladığı teröristlerin üstüne bugün türk askerini sürüyor. o türk askerini kendi hatalarını kapatmak için ateşin ortasına atan zihniyet 1.5 yıl önce de şimdi arkasından methiyeler düzdüğü çocukların boğaz köprüsünde kafasını kesiyordu.

    türk milliyetçiliğini ayaklar altına alırsınız, sonra en koyu milliyetçi kesilirsiniz. ergenekon falan diye ordunun altını oyarsınız, en ufak oy devşirme fırsatında kahraman ordu diye çığırtkanlık yaparsınız. kürt açılımı diye pkk'ya dokunmazsınız, sonra yine oy devşirmek için eyplerin, pusulu sokakların içine askerimizi-polisimizi sürüp ortalığı kan deryasına çevirirsiniz. koridor açıp pkklıları ülkeden geçirirsiniz, sonra gittikleri yere askerimizi gönderirsiniz. "yahu siz ne yapıyorsunuz, yazık değil mi bu askere-polise diyen" olunca da vatan haini ilan ederseniz.

    kusura bakmasın, biz açılım sürecinde de şimdi de teröristin terörist olduğunu söylüyorduk. savunduğu zihniyet yüzünden bunları söyleyemediği zamanları hatırlayıp, megri megri eşliğinde düşünmesini salık veriyorum.

    daha önce kendisinin türevi bir yazara gönderdiğim vecizeyi kendisine de hediye ediyorum:

    "bu ülkede türk-kürt, sağcı-solcu, komünist-ülkücü yoktur. bu ülkede namuslu ve namussuz insanlar vardır."

    kendisi de hangi taraftan olduğuna karar verir artık.

    not: sözlük yazarlarından özür diliyorum böyle bir entry girdiğim için. tutamadım kendimi, kusura bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın