resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1542
    herkesin mutabık olduğu üzere çok akıllı bir oyuncu, ofansif hattın hemen hemen her bölgesinde oynar ama bence forvet arkasını hala garipsiyor. çünkü hiç alışık değil. oranın pozisyon bilgisine henüz haiz değil. orada sırıtmıyor ama sadece idare ediyor. rahatlıkla söylebilirim ki gerçek feghouli bu değil. bize gösterdikleri hala fragman boyutunda.

    27 ocak 2018 galatasaray osmanlispor maçında ilk yarım saatte kendisini merkezde hiç boş alana atamadı. çünkü bazı oyuncular alışkanlık olarak çizgiye basmayı, orada topla buluşmayı sever. feghouli de öyle bir tip oyuncu. ortada oynamasına rağmen topla buluştuğu yerler yine genellikle kanatlar oluyor. çünkü ortada topla buluşmayı bilmiyor. terim'i anlıyorum. terim de feghouli'nin merkezde sırıtmayacağını biliyor. ama bunu biraz da garry'nin sağ açık olarak oynamasını istediğinden yapıyor. feghouli'nin hala fizik olarak hazır olmamasından dolayı bir kanadın gerektirdiği hıza ve çevikliğe sahip olmadığı görülüyor. ama tekrar vurguluyorum ki valencia günlerini hatırlayanlar bilir. feghouli aynı zamanda çok hızlı ve çevik bir oyuncu. o kıvama gelirse feghouli kanada da geçebilir. yavaş yavaş form da tutuyor. bir sakatlık belası olmazsa hem 10 numara pozisyonunun hem sağ kanadın birinci alternatifi zamanla feghouli olacaktır. geçici olarak oynadığını varsaydığım 10 numara ya da ikinci forvet mevkisi de feghouli'ye bir vizyon bir tecrübe katacaktır.

    ve son bir not. bu adamı 27 yaşında galatasaray'a transfer ettiğimize hala inanamıyorum. umarım beklentilerin karşılığını verebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın