resim
Sinan Engin
Görev:Menajer
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 593
    galatasaray iyi bir kadro kurup şampiyonlar liginde başarıdan başarıya koşacak diye korkudan küçük dilini yutuyor sinan engin.

    galatasaray'ın transfere ihtiyacı yok, takım yeterli diye on dakika nutuk çekti. sana ne "ulan" deyyus dememek için kendimi zor tuttum.

    galatasaray'a karşı nefret dolu olan ertem şener ile birlikte akıllarınca subliminal mesajlar veriyorlar. tüh sizin insanlığınıza.

    dünkü osmanlıspor (27 ocak 2018'deki) maçında, muslera'ya yapılan faulde hakemin önce gol kararı verip sonra vaz geçtiğini, böyle bir durumun galatasaray aleyhine yapılsaydı neler neler olacağını söyleyip durdular.

    öncelikle halil umut meler, o pozisyonda hiçbir şekilde gol kararı vermedi. daha muslera'ya şarj yapıldığı anda top kaleye girmeden önce faul düdüğünü çaldı ve eliyle faulün kullanılacağı yönü gösterdi. ancak düdük sesini duymayan bu iki denyo sadece hakemin eline bakarak değerlendirme yapıp durdular. (tabi hakem de pozisyon çok açık faul olduğu için böyle yaptı. yoksa normalde elleriyle hayır işareti yapmalıydı) bunların ıq'sunun düşük olduğunu ve güçlü olana tam biat ve yalakalık vasıflarıyla o programı kaptıklarını biliyorum ve kendilerini ciddiye almıyorum da, yine de mide bulandırıyorlar onu izah etmek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın