resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4034
    (bkz: 27 ocak 2018 galatasary osmanlıspor maçı)'ında yapması gereken hiç bir şeyi yapmamış futbolcu. farklı maçı izledik tabi biz, yine kendisini savunmak için fantastik fantastik argümanlar üretilmiş.

    mariano'nun aldığı her topta önünde rodrigues'in onu desteklediğini görürken, lato'nun aldığı hiç bir topta kendisi yoktu. bunun iyi yanı, yasin-lato ile kombinasyon oluşturduğunda birden gözleri alan bir flaş patlıyor orada ve devasa bir karadelik oluşuyordu. o olmadı. kötü yanı, sağdan bindirdiğimiz tüm ataklarda rodrigues'in ortalarını kullanmışken, soldan geldiğimiz her pozisyonda koca bir koridoru tek başına kullanan lato'nun tuhaf ortalarına maruz kaldık.

    ilk yarı başta olmak üzere zerre insiyatif almadan, olabildiğince rakip defansın arasında kaybolarak, tüm sol kanadı latoya bırakarak oynadı. hatta o derece uğramadı ki sol kanada, sol beki de kendisiyle beraber içeri çekerek, osmanlının defansif 6 oyuncusunu da içeri sıkıştırdı ve feghouli'nin inanılmaz dar bir alanda, markajlı kalmasını sağladı.

    yedek klübesine bekleriz tekrar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın