• 6080
    sabretmesi gereken taraftar.

    şu an türk futbolu bitmiş durumda, kimse öyle yüksek meblağlara transfer falan yapamıyor. elimizde bizi kurtaracak bir riva vardı, peşkeş çekildi, onu da erittik belli zatlar sayesinde. başka kurtuluşumuz var mı bilmiyorum.

    satıp da gelir elde edelim diyebileceğimiz bir nesil yok. ardarda şampiyonluklar yaşayalım da gelirimizi katlayalım diyebileceğimiz bir futbolcu topluluğumuz yok. elimizdeki kaliteli adamları satalım arkadan gelenleri oynatıp biraz sabrederiz diyebileceğimiz genç futbolcularımız yok. tablo çok umutsuz.

    bütün bu tablonun içinde tek bir şansımız var; fatih terim. aman hoca her şeyi yapar hocaya tapıyorum falan diye yazmıyorum bunu. çok iyi yabancı bir teknik adam getirsen bile sağlayamayacağın bir şey var fatih terim'de: sahiplenmek. şu an galatasaray'ın işini sahiplenecek birine ihtiyacı var.

    neden? çünkü, elinde çok yetersiz bir kadro var. derin olmayan bir kadro var. bir sakatlık, ceza durumunda bahanelere, imkansızlıklara sığınmak yerine, elindekinden verim alacak bir teknik adama ihtiyacın var. sinan'dan, selçuk'tan verim alman gerek. çünkü paran yok, yeni kadro kuramıyorsun.

    bu anlamda, biz gömersek, sürekli eleştirirsek, eleştirdiğimiz noktalara takılıp kalıp, illa ki bizim istediğimiz olacak diye inat edersek, bu durumun içinden çıkış yok güzel kardeşim, uefa kupası'ndan beri erittiğimiz onca şeyin son noktalarındayız. egolu başkanlar, komisyoncu tulunlar, çapsız yöneticiler, kibirli teknik adamlar dedikten sonra, çuvaldızı kendimize de batırmaya ihtiyacımız var, şımarık taraftarlar yüzünden o günden beri her şeyi erittik.

    işte bu yüzden, onlarca galatasaray olmadığı için, bir tane galatasaray olduğu için, federasyonu, hükümeti, basını hepsi bizim düşmanımız olduğu için, gerektiğinde 14 sene şampiyonluk görmeyip cefasını çeken taraftarın devamı olduğumuz için desteklememiz gerekiyor benim bakış açımda. ben bunu görev addediyorum kendime ve bu anlayışla devam edeceğim, başkasını bilemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın