• 9
    saygıdeğer hocam;

    1- biz sana 65-70 dakika kendi taktiğini oynat ve öğret, maçı aldıysan taktiğinde devam et, eğer maçı almak konusunda bir sıkıntı varsa farklı yöntemler dene dedik. maça başlayıp 90 dakika allahını seven onsekize girip topa vursun isimli türk taktiğine dön demedik ki. kısacası bu sefer de bokunu çıkarttın be hocam ama canın sağolsun. burada kazandığı her maç senin galatasaraydaki ömrünü uzatıyor. umarım doğruyu bulursun yakında.

    2- yaaa gördün mü hocam; bu memleket böyle. biraz tökezledin mi hemen halkayı takmaya çalışırlar adamın burnuna. önce teknik ekibine takım elbise giydirip sahaya çıkartırlar adamın, sonra da medeniyet yularını bağlatırlar böyle işte. hayırlısı bakalım.

    3- bir de hocam, o golden sonra ki sevinç neydi öyle yav. ben seni ilk defa böyle gördüm valla. sonuç itibarı ile seni de kendimize benzettik ya helal olsun bize. bu türk milleti böyledir işte. kendi eksik ve yanlışlıklarını görüp avrupalıya benzeyebilmek için değişmeye çalışmaktansa, (bkz: #214437) no.lu entry de anlatmaya çalıştığım gibi adamın saçını kestirtir, gravat bağlattırır, çocuk gibi sevinmeyi aşılayıp avrupalıyı kendine benzetir.

    neyse hocam; biz senden çabucacık kovulmayasın diye bazı isteklerde bulunuyoruz. sen bunları yanlış anlayıp diyarbakırspor maçında yaptığın gibi bokunu çıkarma lütfen. hem sistemini öğretmeye hem de maç almaya çalış. biri için diğerinden vazgeçme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın