resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1463
    bu arkadaşımıza geldiği söylenen teklif üzerinden başlamış yine aynı nakarat. "içimizden hallederiz"ler. "fatih terim adam eder"ler. 2015 yazı değil mi bu? 1.5 yıl sonra "yahu bu kadro kalitemiz de çok düştü" yazarken görürsem bu entry'yi benim hatırlatmam ayıp olur da, siz hatırlayıp bir saniyeliğine de olsa utanın. öyle anlaşalım bari.

    bizim kulübümüzde kadro kalitesi düşmeye başladı mı önü alınmıyor. dibe vurulana kadar hiçbir şekilde toparlanmıyor. rotasyona transfer diye alınan adamlar takımda en çok maça çıkan oyuncular oluyorlar. bunları bir tek ben mi yaşadım? bir tek ben mi hatırlıyorum?

    ha, "ndiaye'yi 20'ye satar, 10'una da bir orta saha alırız, sol bek alırız" sanan arkadaşlar vardır illa ki. taraftarlık umuttur neticede. bu arkadaşlara da bir çift lafım var. en son alex telles'ten gelen paranın bir kısmına sol bek alınacaktı. o ara bir gün pikniğe gittim, etrafı gezerken girdiğim bir mağarayı çok beğendim ve inanmazsınız, bugüne kadar o mağarada yaşadım. noldu alındı mı o sol bek?

    ndiaye satılırsa, kendisinden gelen para dursun aydın özbek yönetiminin kulübü uğrattığı zararları kapatma çabasına gidecek. onu iyice bir kazıyalım zihnimize, ona göre yorumlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın