resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1431
    2017-18 sezon başında galatasaray'a katılmış, sözleşmesinde de 2018-19 futbol sezonu sonuna kadar yani 30 haziran 2019'a kadar geçerli olan bir 18 mil eur bedele serbest kalır ibaresi bulunmakta.

    sezon başında biz isterken kendisine pl'den de talipler vardı. ve böyle bir maddeyi oyuncu ve menajerinin koydurduğu çok bariz. eğer ayrılırsa yolu açık olsun. sözlüğün neredeyse tamamı poko'yu alın diye bağırırken koltuğunu sağlamlaştırma hayalleri kuran dursun özbek ve yönetiminin bu güne kadar transfer yapmaması zaten büyük hayal kırıklığı.

    top kontrolün, oyun görüşün falan muazzam değildi ama yıllar sonra senin kadar tempolu bir box to box seyretmek müthişti n'diaye. hele ki ilk haftalardaki performansın.

    edit: yanlış hatırlıyormuşum. madde o tarihten sonraymış. ulan istesenize 25 milyon. karşınızda pl takımı var. neden vermesin bu rakamları. tamam peşin ödemesin ama koyun bi bonus bilmem kaç maç, bu sene ligde kalırsanız vs.

    "oyuncunun, 15.06.2019 tarihinden itibaren 18.000.000 euro net tutar karşılığında sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır."
App Store'dan indirin Google Play'den alın