resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1428
    vazgeçilmez olmayan oyuncu. takimda fernando, maicon, muslera, mariano, gomis gibi oyuncular bizim vazgeçilmezimiz. bu sene asil farki bu adamlar ve bir de garry yaratti. neden ndiaye bu kadar abartiliyor anlamiyorum.

    oyunu açan, kilit paslar atan bir oyuncu degil. uzaktan etkili sutlari yok. top kontrolu zayif. iyi pres yapiyor ama bizim ligde bunun karsiligi hep faul oluyor. e baska da ekstra bir özelligi yok.

    sadece bir oyuncu gidince sampiyon nasil olamiyoruz zaten hic anlamis degilim. evet cogumuz begenmiyoruz ama yine de 3 oyuncu var orada oynayacak. tolga bu sene gayet de iyi oynadi hatta ndiaye'den az katki vermedi. bir sakin olun yahu.

    ayrica paraya ihtiyacimiz var. sene sonu gelir o para sampiyon olunca diyorsunuz da oyuncular profesyonel. uefaya verebilir param yatmadi diye. antremana cikmaz. her sey olabilir, huzursuz olacaklarina satilmasi bizim icin daha hayirli olabilir.

    son olarak ndiaye'den 40 milyon euro gelebilecegini bekleyenler besiktaslilarla cok iç içe kalmis muhtemelen. olmuyor beyler, turkiye'den o paraya suan olmaz, imkansiz. dunya kupasinda her mac gol atip takimina yari final yaptirirsa tabi olabilir. ama bunun olmayacagini hepimiz biliyoruz. gitmek istiyorsa gitsin. korkulacak bir durum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın