• 244
    ürün yelpazesi ve kalitesi en kötünün bir iyisi, keza internet sitesi ve sipariş kapasitesi de iki, hatta üç kat artırıldığı halde leş, hevesle en az dört, beş ürün almaya gidip, "içeri girince o sinerjiyle 10 tane alır çıkarım" diyenin iki tane şeyi zoraki alabilmesine rağmen bu zamana dek 5 milyon küsür tl toplanması tamamen "taraftar sevgisi ve manyaklığı" ile açıklanabilecek kampanya.

    bir de düşünün; slim fit ürünlerin ve çeşit çeşit bedenlerin olduğu, aynı şekilde kumaş, dikiş ve baskı kalitesinin de -en iyi olmasına gerek yok- vizyonu olan bir mağazadan hallice bir standartta yapıldığı, ürünlerin üzerlerindeki dizayn ve tasarımların hemen her yaştan beğeniye sahip taraftara hitap edebildiği bir mağazacılık zihniyetine sahip olduğunu. aynı şekilde pazarlama ve satış departmanlarının da bilgili ve bilinçli olduğu, internet sitesi altyapısının aynı anda binlerce taraftarı kaldıracak kapasitede olduğunu bir düşünün.

    o 5 milyon tl, olur size 15, 20 milyon tl.

    store yetkilileri taraftarın sesine kulak vermelidir. bugün o kadar çok fedakarlık yapana şahit oldum ki, anlatamam. bir tanesi kasada çalışanın telefonunu istedi, "ne zaman başka bir ürün gelir, seni arayıp bilgi alırız" diyerek. bir başka okudum tweette adam, satın aldığı dandik tişörtü bile geri askıya astı, sırf başkası gelip alsın, bir şey bulamayıp kulübüne katkıda bulunmaktan vazgeçmesin diye.

    bu taraftarı üzmeyin be kardeşim.

    güzel bir "nerede kalmıştık" ve yenilmez armada tişörtü bulsaydım onu da alacaktım. neyse ki iki adet nike sweatshirt'ü ve bir adet store üretimi kırmızı sweatshirt ile ayrıldım. bu çorbada benim de tuzum var, elimden geldiğince.

    her birinizi seviyorum, en büyük cimbom!
App Store'dan indirin Google Play'den alın