• 170
    bu kampanya hazırlıklı olmadığımızı göstermiştir.

    tabi bu yeni yönetimin suçu değil. ancak galatasaray spor kulübü tedarik zinciri bu tarz yoğun zamanlar için çok daha gelişmiş olmalı. zamanında uefa kupasını kara çevirememiştik. oysa o dönem hani bu günün parasıyla söylüyorum 1 liraya mal edeceğiniz magnet veya anahtarlıkları 5 liraya satsanız veya uefa kupalı tükenmez kalem satsanız 30 milyon taraftardan almayacak 1 tanesi olmazdı.

    bu gün de her ürünün 20 liradan başlaması gerekmezdi. 3 liralık 5 liralık 20 milyon ürün olsa hepsi satılırdı diye düşünüyorum. insanların derdi kulübün kasasına sıcak para girsin zira. 300.000 mevcut 300.000 de stok ürün varmış. oysa galatasaray'ın bu sayıları rahatlıkla 5-6 milyona çıkarabilecek gücü olmalı.

    haa "ne diyon olm sen?" diyebilirsiniz. kolay mı bu işler, o ürün çeşitliliği. bilmiyorum valla. taraftar olarak hayalimi söylüyorum. üretim kapasiteniz varsa internet sitenizden belirli periyodlar içerisinde göndermek üzere de satabilirsiniz ürünleri. örneği bileklik mi satma niyetiniz var. ilk 100.000'i satıldıktan sonra verilecek 100.000 siparişi en erken 1 en geç 2 hafta sonra kargolanmak üzere satışa sunabilirsiniz. ve gelecek sonraki 100.000 siparişi de 2 ve 3. haftalar arasına alırdınız. rakamlar afaki. önemli olan sistem.

    ha her kuşu siktik bi bu mu kaldı? bence bu kadar büyük bir organizasyon için önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. bazen tek bir kampanya, tek bir başarı kulübün 1 senesini rahatlatabilir. bu sistemle tek bir ürünü üretip beğeniye sunabilirsiniz. sürekli numunelerinizi internet sitesi üzerinden beğeniye sunabilirsiniz... yaratıcılık önem kazanır. 3 liraya 5 liraya ürün beğenecek taraftar siteyi düzenli ziyaret etmeye başlar.

    uefa kupasını mı kazandınız... üretim yeteneğiniz olan 20 çeşit sunarsınız satışa... super kupayı mı kazandınız 20 çeşit sunarsınız... yellowfriday mi var? yığarsınız çeşitlere. fenerbahçe'nin sahasında kupa mı kaldırdınız? sadece taraftar kupayı beklerken 1 sezonluk transfer gelirini sağlayabilirsiniz. kim umursar ki satış anında bilgilendirildikten sonra ürününün 5 hafta sonra kargoya verilecek olmasını?

    sanıyorum bu dediğim yatırım bir süreç gerektiriyor. ama bu dediğim yatırım gerekiyor da...
App Store'dan indirin Google Play'den alın