• 125
    bu hafta bir cay icelim diyen kim varsa ''cuma bosum'' diye yonlendirip, ''ama oncesinde gs store'dan bir seyler al kardes bu kadar senelik hukukumuz var kirma beni'' diye 2 fenerbahceli arkadasim da dahil bir grup insani gs store'a yonlendirdigim gun. hatta bir tanesinin kramponunu odunc aldim, adam aksama hali sahaya gidecek benden krampon bekliyor. ''once store'a hadi bakayim.'' diyerek bir yakinina cuzdan ve bileklik almasini saglayarak olayi bagladim.

    kendimi ''isini cozerim; ama bizim suna suraya suraya biraz katkin olsun'' diyen burokratlar - siyasetciler gibi hissediyorum.(u: :()

    neyse galatasaray icin onu da oluruz, herseyi oluruz. dursun duramadi ya; seyrantepe metrosunu sanayi mahallesinden kendimiz bile iteriz.

    kendime de bir iki saate ugrayip bir kac parca alacagim. yaz basinda kendime hakim olamayip nike'in iki - uc urununu almistim. nike'in ozellikle antrenman koleksiyonundan bir urun mutlaka alacagim; cunku gercekten yazin spor yaparken cok guzel oluyor. eski sezonlardan bulabilirsem aklimda olan bazilarini ozellikle guzel olur.

    http://www.gsstore.org/...trng-top-568314.html
    http://www.gsstore.org/...squad-ss-pm-top.html

    indirimli fiyatlari uygun. su anda sitede sorun oldugu icin bedenlerini goremedim; ama varsa cokecegim. gercekten idman urunleri kaliteli. 2011-12 sezonunda siyah duzu almistim yillardir sporda giyerim. ne renk atti ne bozuldu.

    store'un orijinal urunleri kulube daha fazla gelir getiriyor farkindayim; ama nike'a da hayir demek zor. yazin aldigim su sari kirmizi ince kamp yatay cizgili polosu kotun ustune guzel oluyor. sitede bulamadim sanirim sezonu gectigi icin kalkmis.

    ote yandan metin oktay formasi cok guzel bir fiyata inmis. alip hediye etmelik tam. hem cok anlamli hem cok sade hem de cok guzel.

    http://www.gsstore.org/...uyuk-logolu-tee.html

    su urunu de yazin almistim. store'dan beklenmeyecek derecede kaliteli geldi, tavsiye ederim;

    http://www.gsstore.org/...olo-yaka-571021.html

    bunlarin yaninda beden bulabilirsem sunu da kacirmayacagim.

    http://www.gsstore.org/...yaka-tee-570953.html

    gunu bunlarla bitirmeden once en son hoslandigim besiktasli hanimefendiyi de aksama sinema vaadiyle avm'ye cektikten sonra ''ya bir urun bakmam lazim'' diye store'a sokup hediye almayi dusunuyorum.

    muhtemel muhabbet;
    - sen bunu seversin.
    - ama ben besiktasliyim.
    - seversiiin seversiiiin.

    bugun atesle oynuyorum sanirim. insallah ciroyu tek parca izleyebilirim aciklanirken.(u: :() bu kadar rakibi tahrik ettikten sonra haber alamazsaniz beni unutmayin kardeslerim.(u: :()
App Store'dan indirin Google Play'den alın