resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2237
    lan arkadaş ne kadar çabuk adam harcamayı seviyoruz ya gerçekten toplum olarak komple psikoloğa yatırılıp gerekilirse çocukluğuna gidip orada kalmalıyız hiç gelmemeliyiz. babacım bu adam size ne yaptı bu kadar ? evet bazı maçlar gereksiz top kayıpları yaptı, sorumluluktan kaçtığı da oldu fakat birçok maç kilidi açtı en kötü olduğu maçlarda bile duran topları ligde kendisi kadar iyi kullanan biri yok bence. (bkz: asistin asisti) bu kalıba çok fazla uyuyor belhanda. takıma dinamizm de katıyor iyi de top çalıyor. bu kadar yermek bence kendisine ayıp oluyor.

    artık 8 mi dersiniz 10 numara mı ama bana göre 2 eksiği var . birincisi maç içinde kaybolmaları ki bunu bence terim fazlasıyla çözer. 2 si de şut olarak çok eksik hem güvenmiyor hem de çok az deniyor. bize şampiyonluk anlamda gayet faydası dokuncak topçu ilk yarı artılarıyla eksikleriyle yaptıkları ortada biraz objektif yaklaşalım.

    evet kendisi yerine daha iyi bir kumaş da oyuncu olabilir onun için de ben şahsen bu dönem de verim alıp güzel bir paraya okutup yerine sağlam bir scout transferi yapılmasından yanayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın