• 31
    mustafa cengiz'in söylemi sonrasında taraftarın başlattığı çok başarılı bir çalışma olduğunu söylemem gerekli. taraftar ne kadar büyük bir nefret biriktirdiyse dursun özbek gittikten sonra gs store'ları talan edecekmiş gibi bir izlenim yarattı. umarım başarılı olur. ama kendime göre haklı sebeplerim için boykota devam edeceğim.

    benim galatasaray'ın hiç bir aşamasında söz hakkım olmayacak, her yönetimin dediği gibi birileri zenginleşirken galatasaray fakirleşecek, cavanda transferi gibi rezillikler ibra edilecek sonra ben taraftar olarak gidip elimi taşın altına koyup bu saçmalıkları finanse edeceğim. arkadaşlar kusura bakmayın ama yok öyle yağma. bu resmen insanların duygularıyla oynayıp onları salak yerine koymaktır. burada pek çok taraftar renklere aşkından belki son parasıyla kulübe destek olmaya çalışırken, öteki tarafta bu paralar har vurup harman savruluyorsa ben bu işte yokum.

    yukarıda ürünlerin kalitesinden vs bahsedilmiş. o konularla ilgili yorum yapamıyorum çünkü uzun zamandır storelara gitmiyorum ve 2 senedir kombine almıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın