• 29561
    fatih terim, galatasaray'ın içinde bir adam. ne kadar içinde olura olsun yeni gelen oyuncularla anlaşmak kolay değil. onlarla yaşaması, görmesi, bağ kurması lazım.

    fatih terim, futbolcularını yeni tanıyor. en az 5 maç oynayacak ki hangi futbolcunun neyden hoşlandığını anlayacaksın, tanıyacaksın.

    galatasaray eskisi gibi maça başladı. baskıyla başladı ve kayserispor çok şaşırdı. tudor döneminde iki kişiyle baskı yapıyordu, 3 kişi yapmıyordu. iki pasla oyundan düşülüyordu.

    şimdi ilk 35 dakika tüm oyuncular baskı yaptı ve topları aldılar. kayerispor pas yapamadı, uzun atamadı, hiçbir şey yapamadı. ama galatasaray'ın gücü 35 dakika yetti.

    galatasaray daha hazır değil. fatih terim bunun farkında. kayserispor 25 dakika bütün enerjisini harcadı. 75'ten sonra galatasaray'ın pozisyon bulacağı belliydi.

    sinan gümüş kaliteli bir ayak. kaçırdığı goller, güçsüzlüğünden dolayı kaçtı. kafa ve fizik olarak hazır değil. kendisi de şaşırdı pozisyonlara girmesine.

    aykut kocaman, oğuz kağan'ı oynatmıştı ve diğerlerine ders vermişti. fatih terim de belhanda'yı oturttu. rekabet böyle oluşur.

    fatih terim'in şansı kaliteli oyunculara sahip. hepsinin top ayağına yapışıyor. biraz daha fiziksek olarak antrenmana ihtiyaçları var.

    sinan oyuna girdi, 2 pozisyon buldu. atacaksın orada 2 tane gol. yoksa sonra 2 ay beklersin. sürekli hazır olarak bekleyeceksin. eren çatır çatır çıktı, golleri attı.

    selçuk inan çok iyi çocuk, çok efendi diyorlar, bana ne abi. 60 pas atıyor, 45'i geriye. selçuk da kendisine bakacak biraz. biraz kendine bakması lazım, her açıdan. karanlıkta fazla gezmesin kaldırımda, ayağı takılır.

    muslera'nın taffarel ile kaledeki duruşu bile değişmiş. yönetici olsam tudor'u 8 puan öndeyken gönderirdim.

    erman toroğlu

    (bkz: 22 ocak 2018 kayserispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın