• 29560
    galatasaray'ın rakipleri kazanmış. 20. dakika 2-0 olma şansı, kimle konuşursan konuş yoktu.

    galatasaray, çok coşkulu başladı. presten çıkamadı kayseri. benzer pozisyonlar ile 2 gol attı. ilk gol, gördüğümüz kadarıyla ofsayttı. ikinci gol de gomis golüydü ama eren attı.

    cüneyt çakır, allah aşkına karışma şu maça. denayer'in umut'a yaptığı hareket sarı kart. kırmızı değil. ilk 45 dakika müthiş bir galatasaray vardı.

    belhanda kötü futbolcu değil. belhanda'nın da kullanılacağı günler var. hoca, forvet arkası ilk tercih olarak feghouli'yi görüyor. belhanda'dan vaz geçmez ama. galatasaray'ın ilk 25 dakikaları, özellikle tt arena'da gollü başlar.

    hoca değişikliğinin ardından konsantrasyon da artar. selçuk ve birkaç oyuncunun tudor arkasından söyledikleri hoşuma gitmedi ama. hiç sevmem teknik direktörün arkasından konuşan oyuncuları. selçuk'a yakıştıramadım, tecrübeli oyuncu.

    futbolda çok havaya girmeyeceksiniz. galatasaray gibi büyük bir takım gelir, bir pres koyduğu zaman yetenekler de ortaya çıkar.

    çok önemli bir deplasmandı bu. ligin devre arasında çalıştım ben. hesaplamaları yaptım. ilk 20 dakikada muhteşem bir galatasaray vardı. çok kritik bir maçtı bu.

    cüneyt çakır'ı çok severim ama iyi yönettiği 3 maçı sayamam. hafta içinde galatasaray sayfaları, eyvah cüneyt çakır diyor. sadece galatasaray değil, diğer takım taraftarları da aynısını diyor. çakır, avrupa'da maç yönetiyor ama türkiye'de idare ediyor. kusura bakmasın ama artık büyük maçlara verilmemeli.

    2-2 bitse maç, antrenör de tudor olsaydı. tolga ve donk'u çıkartıp feghouli ve selçuk'u çıkarttı. yerden yere vururduk tudor'u. işte fatih terim farkı bu. defansif oynayarak golü attı. tudor yapsa ve 2-2 bitseydi maç çok eleştirilirdi. bence değişiklikler doğruydu.

    (gbkz: fatih terim, türkiye'nin en başarılı teknik direktörü ama bir tarafta da olağanüstü bir medya desteği ve hakemler üzerine etkisi var).

    galatasaray'ın şampiyonluk şansı en az başakşehir, fenerbahçe ve beşiktaş kadar var.

    herkesin soru işareti olduğu, ikinci yarısı gerçekten soru işareti olan maçta kayserispor'u deplasmanda 3-1 yenmiş oldu.

    kayserispor'un ve sumudica'nın lige renk kattığı bir gerçek. büyük takımlara karşı oynarken şımarık olamazsınız ama. büyük takımlara karşı, büyük bir takım gibi oynamayacaksınız. iyi bir anadolu takımı gibi oynayacaksınız. çılgınlığa artık pek yer yok. defansı çıkartıp forvet soktu.

    çok enteresan bir kulüp galatasaray. bir sürü başkan, teknik direktör değiştirdi. fenerbahçe, yıllardır aynı başkanla. buna rağmen galatasaray'ın şampiyonluk sayısı, son yıllarda daha fazla.

    dursun bey bence şu an hayal kırıklığı yaşıyordur. çok önemli projeleri varken, bir anda bayram değil seyran değil kongre kararı aldı. kendisi için de sürpriz oldu. önemli olan galatasaray'ın uzun vadede başarılı olması.

    el birliğiyle türk futbolunu bitirdik. eğer kırmızı kar yağmazsa, izlediğimiz futbolcular türkiye'ye gelen son iyi yabancı futbolcular. galatasaray, 111 yıldır borçlanmadığı kadar, son iki yıl borçlandı.

    öylesine bir ortam var ki parasını alamayan futbolcular var. iyi futbolcular, türkiye'ye gelmez artık. unutun onu...

    galatasaray'ın ikinci yarının ilk 8 maçından en az 20 puan alacağını düşünüyorum. 25. hafta lider galatasaray olur. muhtemel kayıpları kayseri ve sivas olarak gözüküyordu, kayseri'yi geçtiler.

    rıdvan dilmen

    (bkz: 22 ocak 2018 kayserispor galatasaray maçı)

    canlı izledim konuşmasını dün akşam fatih terim'le ilgili koyu yaptığım konuşmanın olduğu yer üzerinde daha fazla durdu ve hedef gösterdi resmen hocayı.

    sanki bu adam değildi 9 maç ceza alan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın