• 29551
    sanırım galatasaray’ın hücuma direkt geçişi ve sürekli araya adam kaçırma başarısını belhanda’sız düzenle açıklayabiliriz. oyun daha az merkezden, daha çok kenardan oynandı. birbirine benzer stilde, araya kaçmayı seven üç çabuk oyuncu yasin-rodrigues ve feghouli adeta sırayla kaçırdılar birbirlerini...

    mariano, latovlevici’ye göre çok çok hızlı bir oyuncu olmamasına rağmen ilk devrede mendes’e hiç şans vermemişti. latovlevici ise ikinci yarıda aynı mendes’e karşı darmadağın oldu. sebebi, tamamen oyun bilgisi farkı. latovlevici her geçen gün bu seviyenin adamı olmadığını belgeliyor.

    maçın son çeyreğindeyse son sözü fatih terim söyledi. etkisi her geçen dakika azalan yıldızlarının yerine soktuğu tolga ve sinan, son 15 dakikada yarattıkları kontra fırsatlarla kayseri’nin rüzgarının şiddetini azalttılar ve çok kritik 3 puanı koruyan adamlar oldular. galatasaray’ın bu sene 2 kez yendiği kayseri’nin kalan tüm maçlarda sadece 2 yenilgisi olması, sarı-kırmızılıların ne kadar kritik bir 3 puan aldığının göstergesi.

    uğur meleke

    (bkz: 22 ocak 2018 kayserispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın