resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4014
    22 ocak 2018 kayserispor galatasaray maçının ilk yarısında iyi ikinci yarısında kötü oynamıştır.

    kendisini sevmemekle beraber son haftalarda performansını oldukça yükseltmiştir, takıma fayda sağlamaktadır ve gerçekten mücadele etmektedir. sezar'ın hakkı sezar'a, hiç sevmesem de, kendisi hakkında kovulacağı günü hayal ettiğime dair yazmış olsam da, mücadele eden katkı veren adamın taassup ile eleştirilmesini yanlış buluyorum.

    yedekten girmeli, ilk 11 çıkmalı, şurada veya burada oynamalı bunlar elbet tartışılır, tartışılmalı da, ama iyi oynadığı (dünkü maç için demiyorum) maçlarda bile göz göre göre "çok kötüydü, en kötüsüydü" demek sağlıklı bir yaklaşım değil.

    kimse babamızın oğlu değil, galatasaray'ın başarısı söz konusu ise kimseyi tanımam ama aynı zamanda da kimseye takılmam. mesela ben denayer'i hiç sevmem, nefret ederim, ama performansını düzeltsin, iyi oynadığında sırf sevmiyorum, binlerce kez yazdım diye kör göze parmak eleştirmem.

    ortada bir ahlaksızlık, kulübe saygısızlık olmadığı müddetçe, teoride değil pratikte takıma faydası olan herkesin başımın üstünde yeri var. yarın öbür gün şartlar değişir o zaman da ona göre değerlendirilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın