resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3166
    o son tabakayı yırtması lazım. ben her zaman sinan'ın biraz abartıldığını düşünmüşümdür ancak hayatta siyah ile beyaz yok. yani ya en iyisin ya da en kötüsün diye bir durum yok. rodrigues güzel bir örnek. şu an tudor neden rodrigues'i kesti diye arkasından söyleniyor ama bir kaç maç önce rodrigues ikide bir küfür yiyor, en kötü olarak nitelendiriliyordu. ama öyle veya böyle herkesi ikna etti kendine. yırtıyor adam çünkü. burada sinan elinden geleni yapmıyor demiyorum. sinan'ı o kadar yakından takip edemiyoruz zira. ama rodrigues'de gördüğüm yırtmayı onda göremiyorum.

    arkadaşlar sinan 22 ocak 2018 kayseri galatasaray maçında 60 küsürden sonra 3 net poızisyona girdi. 3 net pozisyona girmek büyük iş. orada biraz daha şansı olsa ya da biraz daha iyi iş yapsa (siz hangisini tercih ederseniz.) onlar gol olacaktı. 2 tane hanesinde gol yazacaktı. belki adına methiyeler yazılacaktı. ama benim derdim orayla değil. o pozisyonlar için sinan'ı övebiliriz ve övmeliyiz. ancak o pozisyonlar oynadığı 25, 30 dakikada 3 tane an. oysa o 25, 30 dakika sekanslardan oluşuyor ve o sekanslarda bir sürü andan oluşuyor. o gol anlarını yakalamak büyük iş ama diğer anlar ne olacak? o anlarda da yırtması lazım. bunun da bilgisiz ve/veya kontrolsüz olmaması lazım. (bkz: #2331679) burada eren için bahsettiğim bu. eren her an yırtıyor ve istiyordu. ama hem şansızlık hem kontrolsüzlük hem de ona lazım olan bilginin o an onda olmaması sonucu haneye hiç bir şey yazamadı.

    boston celtic'te oynayan tatum ile sas'ta oynayan aldridge'i izlemesini öneririm. senelerdir ligde olan aldridge'in her şeye rağmen ona ket vuran şeyleri yırtamadığı için olabileceği kadar iyi olmadığını görüyoruz. (yani bence daha iyi olabilecek bir oyuncu ama 30 küsür yaşında.) bir de tatum daha ilk sezonunda olmasına rağmen gayet bilgili, sakin ama yırtıcı oynadığını görüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın