resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2190
    denayer gibi oyuncu. yani ikisi de bizim kaleden mümkün olduğu kadar uzak olmalılar. uzaklaştıkça faydalı olmaya başlıyorlar.

    denayer fizik gücü, vasat üzeri tekniği ve atletizmi ile ikili mücadelelerde gayet etkili. ama dağınık hali, caydırıcı olmayan yapısı(sert değil), pozisyon hatalarıyla stoperde sıkıntı yaşatıyor bazen.

    bu adam da aslında iyi bir tekniğe sahip. saha görüşü, pasları gayet iyi ama aynı denayer gibi bazen dağılıyor. komik komik paslar atıyor, saçma toplar kaybediyor ve biliyorsun ki bunu n' diaye gibi belli konularda kısıtlı yetenegi olduğu için yapmıyor. çünkü adam yetenekli, bu tartışılmaz ama bence mental olarak maça iyi hazırlanmıyor ya da hazırlanmakta sorun yaşıyor.

    topa girmekten falan çekinen, eli belinde gezinen bir adam da değil üstelik. gerçekten çözemedim kendisini hala. yani çok ince düşünüyor, zoru denediğinden hata yapıyor diyeceğim ama adam geriye oynarken bile top kaybediyor bazen. ya tamam, futbolda elbette hatalı pas da olacak, daha ciddi hata da olacak ama belhanda kendi yeteneklerine göre çok fazla hata yapıyor bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın