• 12
    görmemle beraber ne büyük bir beladan kurtulduğumuzu tekrar idrak etmemi sağlayan site. içindeki bilgiler zaten yazar arkadaşların da belirttiği gibi safsatalardan ibaret. en basitinden 2014-2015 şampiyonluğunu kendi dönemindeki edinimler arasına koymakta bir beis görmemiş adam*. altına da "duygun yarsuvat önderliğinde..." yazmayı ihmal etmemiş, allah razı olsun. yalnız bunu o kadar küçük bir boyutta yazmışlar ki -sitenin genelinde zaten saçma küçüklükte bir yazı boyutu var- şu dolandırıcı tv kanallarının jet hızında geçirdikleri, karınca duası büyüklüğündeki altyazı yavşaklığını sezmedim değil.

    https://i.hizliresim.com/z0AWj6.png

    sitenin geriye kalanı da bu tür saçmalıklarla ve zırvalarla dolu. hele hele maddi konularda "gelişim" olarak öne sürülenleri ve yapılan vaatleri sıkılmadan yazabilmek için daöş gibi bir kösele suratlı olmak gerekirdi. maşallah kulübü 3 yılda ekonomik açıdan öyle bir fezaya çıkardı ki sucukladığı elemanlardan levent tüzemen bile seçim akşamı "pazartesiye 5 milyon dolarlık ödeme var, mustafa cengiz ne yapacak?" diyebildi.

    sitenin muhteviyatla ilgili saydırılacak daha çok şey var ki başarısızlıkları başarı gibi satmaya çalışan yalan dolanları gördükçe yazmaktan soğuyorum. bir de sitenin dizaynı bok gibi değil mi yahu? yani bu işlerden pek anlamam, developer filan da değilim ama bana feci şekilde akrep nalan'ın official web sayfasını anımsattı. dursun'a da bu yakışırdı zaten.

    http://www.akrepnalan.com/
App Store'dan indirin Google Play'den alın