resim
José Luis García del Pozo
Takım:-
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:İspanya
  • 10
    ilkokul 3'te matematik dersini çok iyi anlayan fakat okuduğunu anlayamayan arkadaşlar neden 2 milyon kar edeceğimizi anlamamış açıklayayım.

    ali'nin cebinde 50 milyon vardır. 8 milyonuyla kendisine takıma uyum sağlamış bir orta saha almıştır. kaldı cebinde 42 milyon. premier lig takımları performansından etkilenmiş olacak ki ali'nin orta sahası için 18 milyon teklif etmişlerdir. ali de ilkokul 3'ü bile yarım yamalak tamamlamış sözlük yazarlarına güvenip 10 milyon kar edeceğim diye çok sevdiği orta sahasını satmıştır. kasaya bakar 60 milyon. ama yeni bir orta saha alması gerekir. 8 milyona ne vereceği belli olmayan hemen hemen aynı yaşta bir orta saha almaya karar verir. kaldı mı kasanda 52 milyon. e başlangıçta kaç vardı? 50 mi?
    52 eksi 50. ıı 2'den 0 çıkar 2. 5'ten 5 çıkar 0. 2 kaldı yani. ali eskiye oranla sadece 2 milyon zenginleşmiştir. bir de elinde güvendiği bir orta saha yerine soru işareti bir ortasaha vardır.

    edit: yahu nesi anlaşılmıyor anlamıyorum. kasa başlangıça göre hepi topu 2 milyon+ne vereceği belli olmayan bir ispanyol oyuncu kazanacak. benim derdim ndiaye'nin satılmaması değil, alacağımız bu riske değecek miktarda para kazanmamamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın